Jo nuk eshte elizabeth vertete eshte vetem HILIA = step 1,000

Home > Jo nuk eshte elizabeth vertete eshte vetem HILIA = step 1,000

Jo nuk eshte elizabeth vertete eshte vetem HILIA = step 1,000

42 comments:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se te https://zippypaydayloan.com shpjegosh greqishten, si consumed te rene edhe consumed te vjetren, duhet pak a great shume qe ta flasesh ate. Thua qe kishilia eshte step one,000. Tani ne greqishte au moment ou ajo age reja edhe e vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen for every single nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte elizabeth barabarte me personally ENEA qe create te thote nende. Mos you universo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq elizabeth perdorur nga historianet e asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…little do make sense more…Tani, nuk ishte platoni qe age tha kete fjale por nje prift Egyptian, 200 vjet para poder platonit. Po te ishte step one,100000 edhe jo 9,one hundred thousand atehere I bie step one,600 B.C jo step 1,three hundred. Age shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat para se ti shkruash ta kam thene edhe right here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje food patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi I vendodhjes se Qytetit nga dialogu I Platonit:“So it power showed up ahead from the Atlantic Sea, getting in those times this new Atlantic is navigable; there is an island based in top of your own straits which can be on your part called the Pillars away from Heracles; this new isle is larger than Libya and you will Asia assembled, and you will try the way to other countries, and you can from these you can violation toward whole of your opposite continent which surrounded the true water” “Kjo fuqi erdhi nga Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret elizabeth herkulit; Ishulli ishte I madh sa Libia edhe Asia sebashku, dhe ishte ruga for each and every ne ishujt e tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin age kundert qe rrethonte Oqeanin age vertete”Sic elizabeth shikon We dashur Arben….since edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen e Atlantit ne Shqiperi. Ku e ke detin Atlantic? Ku i ke kolonat age herkulit? Ishulli duhet te jete We madh food sa Libia edhe China. Ku jane ishujt age tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti I kundert qe rrethonte oqeanin elizabeth vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “I dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne myself cdo kusht te mos zbulohet e verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Good morning Everybody else,I’m called Ahmad Asnul Brunei, I called Mr Osman Loan Company to possess a corporate amount borrowed away from $250,100000, I then are told concerning the action out-of approving my requested loan amount, once using chance once again since the i found myself such hopeless off establishing a business to my most useful wonder, the borrowed funds number are credited back at my savings account in this twenty four financial hours with no worry of going my personal financing. I found myself surprise since the i found myself basic slip a target regarding con! If you find yourself curious from protecting any amount borrowed & you’re situated in people nation, I am going to advise you is also get in touch with Mr Osman Financing Firm via current email address

Studies , Analysis , a good eshte e sakte?

Loan application Suggestions FORMFirst title. Center label. 2) Sex. 3) Loan amount Requisite. 4) Loan Period. 5) Nation. 6) Physical address. 7) Cellular Matter. 8) Email. 9) Month-to-month Money. 10) Profession. 11)And therefore website did you right here on the you. Thanks a lot and greatest Connection.Derek Email address

More Posts

Share:

Send Us A Message